Forside Nyheder

JVC melder sig for alvor ind i håndholdt GPS markedet

Med 4.3? skærm, og deres ?Plug and Ride? koncept, lancerer JVC nu en ny og spændende navigator til bilen.



 


KV-PX70 har indbygget TMC modul, der giver dig de aktuelle trafikinformationer under vejs, ligesom den har SIRFSTAR III GPS chipset, der giver god modtagelse selv i tæt bebyggede områder.


De indbyggede kort dækker:
Albania, Andorra, Austria, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, England (incl. Crown Territories: Isle of Man, Channel Islands and Gibraltar), Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Monaco, Northern Ireland, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Montenegro, Scotland & Slovakia.


Der medfølger 16 forskellige sprog, bl.a. dansk, der er nok så vigtigt for os, ligesom den kan læse GPS meddelser op med “Text-To-Speech”, dog ikke på dansk endnu.


Gode søge muligheder
Det er muligt at søge på Postnr., Adresse og kategori. Desværre lider den under, at man ikke kan søge på gadenavn uden at kende postnr. eller by, som gør det endog meget svært at finde en vej i en by man ikke kender det præcise stednavn på, hvis man ikke er stedkendt. Der er også indbygget “vej kamera” database, dog ikke over Danmark, men det er jo rart nok at kunne undgå de værste “fælder”, når man kører i andre lande.


Håndfri telefon og video og musik
Ligesom de nye Nüvi?er fra Garmin og TomTom, har JVC KV-PX70 indbygget bluetooth, der gør det muligt at benytte den som håndfri i bilen, og lave opkald til de POI (Points Of Interest), der er i navigatoren. KV-PX70 er Windows Mobile baseret, men det må ikke forveksles med en PDA, da den ikke har de andre faciliteter fra PDA?er men blot bruger Operativ systemet. Til gengæld kan den afspille både musik og video i formaterne:(MP3/WMA/JPEG/WMV).


Det indbyggede batteri holder i ca. 4 timer, men der medfølger lader med til både bil og hjem.


Forventet markedspris dkk. 3.600,-


Recordere håber på at kunne få lov til at teste JVC KV-PX70 senere, og vende tilbage med en dybere anmeldelse.


Annonce:
Forrige artikelKamp om mobil TV i Europa
Næste artikelCybercity og TDC lukker også for adgangen til AllofMP3
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.