Forside Nyheder

Panasonic blu-ray optager med sat-tuner


Forleden skrev vi at Panasonic ikke havde aktuelle planer om, at sende deres HDTV recorder med DVB-T ud på det danske marked. At modellen DMR-BW500, en kombineret harddisk og blu-ray recorder med to DVB-T tunere, var forbeholdt det franske marked.


Nu sender Panasonic en lignende model ud på det engelske marked.


 


Blu-ray recorder med sat-tuner


Panasonic DMR-BS850 er en kombineret harddisk og blu-ray recorder, udstyret med to DVB-S tunere. På det engelske marked er den møntet på Freesat, som leverer satellit kanaler uden abonnement til Storbritanien.


Optagelserne kan brændes ud på blu-ray så de kan gemmes på hylden til senere. Samme mulighed vil nok blive savnet herhjemme, når DR HD starter op til efteråret. Altså muligheden for at hente optagelser ud af recorderen i HDTV kvalitet, og gemme på et andet medie. Lige nu er skrivbare blu-ray skiver dog forholdsvis dyre, men de falder i pris som månederne går.


 


Brænd blu-ray fra camcorders


Panasonic DMR-BS850 har også en USB indgang samt en SD kortlæser. Efter sigende kan begge indgange benyttes, til at brænde optagelser fra camcorders direkte til blu-ray i både standard og HDTV kvalitet.


Der er Viera Cast også, som giver recorderen mulighed for at streame optagelser fra PC og web.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.