Forside Styling Layout: Infobox

Fakta om de nye Stofa tilbud

Fakta om de nye Stofa tilbudFor at kunne se digitalt tv skal man have en digital boks eller et tv med en digital DVB-C modtager. (Ca. 70 % af alle solgte fladskærme i 2009 formodes ifølge brancheforeningen for forbruger elektronik, BFE, at have en sådan modtager indbygget)


Det nye digitale koncept tilbydes, når den lokale Antenneforening har indgået aftale med Stofa herom. Tidspunktet for implementering aftales fra anlæg til anlæg. 


For foreningens medlemmer betyder det nye digitale koncept unikke fordele:  • Gratis telefoni-abonnement (Forbrugsafregnet med konkurrencedygtige minut-takster). Se stofa.dk efter 1. november. Ønskes et abonnement med gratis samtaler til andre fastnet-telefoner i Danmark kan det tilkøbes for blot 50 kroner om måneden
  • En gratis bredbåndsforbindelse (256 Kbit/sek). Kan ?veksles? til 10 procent rabat på hurtigere forbindelse. EX: 50 Mbit/sek koster i dag 399 kroner. Med rabat bliver prisen bare 359 kroner om måneden!
  • Flere HD-kanaler. Blandt andet DR HD. Der arbejdes på at få yderligere en til to HD-kanaler med ? hvilke er endnu ikke afklaret. Det er en forventning, at flere kanaler i fremtiden kun vil blive sendt digitalt.

Med den digitale boks, Zaptor, følger automatisk tjenesten StartForfra, hvor et program kan genstartes når som helst under udsendelsen. StartForfra omfatter lige nu 14 kanaler ? men der kommer løbende nye kanaler til.


Med Zaptor kommer også  DR Arkiv ? i stil med TV2 Sputnik.


Kortafgiften til den digitale boks eller CA-modul halveres fra 375 kroner om året til 187,50 kroner om året.


Med følger også  Video On Demand (VOD). Lej film med fjernbetjeningen, når du har lyst. Der er adgang til de allernyeste premierefilm samt et stort bibliotek med over et tusinde titler fra Nordisk Film, CANAL+, TV1000 med flere.


Hvis dit tv ikke har en DVB-C tuner, behøver du ikke købe et nyt tv. Det vil i nær fremtid blive muligt at købe en mere simpel boks, som du kan tilslutte til dit tv. Du kan selvfølgelig stadig købe den nuværende Zaptor boks.  Du vil herefter uden problemer kunne se digitalt tv.


Stofa og din lokale Antenne Forening sender forsat kanalerne i den kvalitet, du kender i dag (via de analoge signaler). Du vil derfor kunne se dine tv-kanaler på dine nuværende tv-apparater (uden kort og boks), som du ser dem i dag – men altså i analog kvalitet. Der kan dog være enkelte kanaler, som du har analogt i dag, som i fremtiden kun vil blive sendt i digital kvalitet.Stofa d. 18/9 2009

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.