Forside Nyheder

Samsung topper forbrugerelektronik brands


Guiden Best Global Brands 2009 er udkommet, og indenfor forbrugerelektronikken er det Samsung som er i front.


Koreanerne stormer frem indenfor forbrugerelektronikken, på bekostning af de “gamle” hæderkronede selskaber. Det ses på populariteten, salget og nu også værdien af selve brand’et Samsung.


Årets liste over de mest værdifulde brands er udkommet, og indenfor forbrugerelektronik brands er det Samsung som fører. Det blev til en plads 19 i år, lige foran Apple der jo også er stor indenfor forbrugerelektronik nu.


Lidt længere nede af listen finder vi den gamle topscorer i diciplinen “consumer electronics brand value”, nemlig Sony. Men Sonys udfordringer med at holde stand, på markeder de tidligere dominerede, har kostet værdi også på denne front. Sony er rykket ned på plads 29.


På plads 42 følger Philips, mens Panasonic er nr. 75 på listen. De øvrige mærker er udenfor top-100.


Nysgerrig efter hvem der ligger i toppen over brands?  Det har ikke så meget med AV forbrugerelektronik at gøre, men her er top-20: 1. Coca-Cola
 2. IBM
 3. Microsoft
 4. GE
 5. Nokia
 6. McDonald’s
 7. Google
 8. Toyota
 9. Intel
 10. Disney
 11. Hewlett-Packard
 12. Mercedes-Benz
 13. Gillette
 14. Cisco
 15. BMW
 16. Louis Vuitton
 17. Marlboro
 18. Honda
 19. Samsung
 20. Apple

Ok, Cisco laver også lidt forbrugerelektronik under Linksys navnet. Men det valgte vi at se bort fra i denne sammenligning, da det ikke er derfor de ligger på plads 14.


 


Kilde: Interbrand

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.