Forside Nyheder

Nye blu-ray afspillere på vej fra Philips


Philips BDP9500, deres topmodel blu-ray afspiller.


 


Topmodellen er BDP9500, der sammen med BDP7500 er de eneste på markedet, der giver dig mulighed for at placere underteksterne som du vil have dem.


Du får adgangskortet til den spændende, oplevelsesrige Blu-ray-verden ved hjælp af Philips? nye sortiment af Blu-ray-afspillere.


“Topmodellen er BDP9500, der sammen med BDP7500 er de eneste på markedet, der giver dig mulighed for at placere underteksterne som du vil have dem: På nogle widescreen-skærme kan de nemlig blive beskåret. Med fjernbetjeningen flytter du dem nemt”, fortæller produktchef Kim Johansen, Philips.


Fælles for alle tre modeller er, at de kan sluttes til dit surroundanlæg og give dig lyden i 7.1 så film og efterhånden også mange tv-programmer også giver dig en lydoplevelse i stuen.


En anden fælles detalje er BD-Live 2.0: Slutter du afspilleren til internettet, kan du få en ajourføring; eksempelvis bonusmateriale, live-begivenheder, chat, spil og online shopping.


Alle modellerne understøtter DivX®-filmformatet, og de afspiller film med 24 billeder i sekundet: samme hastighed, som filmen er optaget i. EasyLink gør, at du kan betjene eksempelvis Blu-ray-afspiller, surroundanlæg, dvd-optager og tv med én fjernbetjening.


De tre modeller understøtter alle gængse lyd- og billedformater, og på BDP9500 og BDP7500 kan du via et usb-stik afspille video og lyd.


BDP9500 arbejder også godt sammen med Philips? Cinema 21:9 TV, da det kan zoome indhold fra blu-ray filmene op i det format. 


To andre finesser i BDP9500 styrker oplevelsen når du ser film: Qdeo*?-videoprocessor forbedrer billedet og Burr-Brown-lydkonverteren giver en mere detaljeret lydgengivelse. .


Både Philips BDP9500 og BDP7500SL har kabinetter af børstet aluminium, der understreger afspillernes slanke form og giver et æstetisk indtryk af luksus.


 


Priser   • BDP9500: vejledende udsalgspris 3.999 kroner

  • BDP7500SL/B (fås i sølv eller sort): vejledende udsalgspris 2.499 kroner

  • BDP3000: vejledende udsalgspris 1.699 kroner

 


Kilde: Philips

Annonce:
Forrige artikelStorbritanien valgte DVB-T2 til HD
Næste artikelProblemer med det digitale tv-signal i Århus
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.