Forside CES CES 2010

20.000 nye produkter på CES


 


CES 2010 sætter igen rekorder, både med antal nye udstillere og det forventede antal nye produkter.


Det er kommet tryk på kedlerne igen. Efter at have oplevet et fald i antal udstillere og besøgende sidste år, som følge af finanskrisen, er CES i den grad tilbage som verdens toneangivende udstilling for forbrugerelektronikken.


I år sætter antallet af nye udstillere rekord. Ikke færre end 330 nye udstillere vil tilslutte sig de øvrige ca. 2.500 udstillere, i det der tilsammen er verdens største teknologi udstilling.


Det ventes at CES lægger haller til lanceringen af ikke færre end 20.000 nye produkter, så Las Vegas er stedet for et kig ind i krystalkuglen. Der hvor vi vil se, hvilke produkter og trends vi kan forvente i 2010 og årene derefter, indenfor forbrugerelektronikkens verden.


Vi når nok ikke at berette om alle 20.000 nyheder, men vi vil være jeres øjne onsite og vise hvad vi oplever i tekst, billeder og video. Følg med her på siderne før, under og efter CES. Det hele samles i et CES TEMA.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.