Forside CES CES 2010

CES 2010: LG’s hjemmebio er designet til den nye premium tv-serie Infinia

LG?s bedste hjemmebio, der er designet til den nye premium tv-serie Infinia 


Nu lancerer LG Electronics et nyt hjemmebiosystem, HB965TZ, som er designet til de nye tv-apparater. Præcis som tidligere er denne flagskibsmodel udstyret med alt, hvad der skal til for at genskabe den helt rigtige biografoplevelse hjemme i stuen ved hjælp af lyd i høj kvalitet og billede i HD-kvalitet ? men stilen er opgraderet til et moderne og minimalistisk design alene for at matche LG?s nye premium tv-serie Infinia.
Højttalerne er tynde ? kun 29 mm ? og kan fastgøres på væggen men leveres også med fod.  Trådløs kommunikation er mulig med WiFi og DLNA (Digital Living Network Association), hvilket reducerer antallet af kabler og giver renere linjer i indretningen i hjemmet uden at gå på kompromis med kvaliteten ved overførsel af billeder, film eller musik. Lyden er som tidligere udviklet i samarbejde med lydguruen Mark Levinson for at give den ultimativt bedste kvalitet.


 


Den brugervenlige grænseflade vises med store og tydelige ikoner, hvilket gør det nemt at navigere i menuer og få adgang til funktioner såsom widgets. Netværkstilslutning giver adgang til bredbåndstjenester via en såkaldt Broadband Services Tuner. Det giver også mulighed for at tilslutte direkte til forskellige IP-tjenester, som f.eks. video-on-demand, der i dag formidles via bredbånds-operatørerne.


 


For nem håndtering findes SIMPLINK-systemet, hvorigennem andre LG-enheder kan styres via samme fjernbetjening. HB965TZ kan integreres med iPod og iPhone og har omfattende understøttelse af forskellige mediefiler, såsom MKV, DivX-HD og MP3. Selv de højopløste lydformater Dolby Digital, True-HD og DTS Master Audio Essential understøttes.


 


Teknisk specifikation


1080p HD-ready


Dvd, cd og MKV playback


HDMI ind/udgang (2 HDMI ind, 1 HDMI ud)


Sound gallery


USB-optagelse


Ext HDD


WiFi/DLNA


USB 2.0 (DivX, HD, MP3, Jpeg play)


Højttalereffekt: 1000 W


 


Tilgængelighed og pris


LG HB965TZ kommer i handlen til april. Prisen på produkterne er endnu ikke offentliggjort.
Kilde: Pressemeddelse, LG

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.