Forside CES CES 2010

CES 2010: Trådløst Full LED-tv fra LG Electronics

Trådløst Full LED-tv fra LG Electronics 


LG Electronics lancerer nu en ny serie Full LED-tv-apparater ? LE9500, LE8500 og LE7500. Med deres nærmest usynlige ramme, stilrene design og mange interessante funktioner er de nye modeller til de billed- og designbevidste. LE9500 og LE8500 øger billedkvaliteten og reducere tykkelsen med Full LED Slim-teknologien, samtidig med at strømforbruget kan reduceres med hele 40 procent.

LG Electronics nye tv-apparater har et unikt, minimalistisk design. Rammen er nærmest usynlig og højttalerne er skjulte. Billedteknologien kaldes Full LED Slim, hvilket indebærer, at LED-lampernes lys fordeles bag ved LCD-panelet med LG?s patenterede teknologi, Integrated Optical Plate (IOP). Med LG?s TruMotion opnås et helt naturligt billede uden flimmer selv i meget hurtige scener.


 


LG Electronics har både satset på designet og miljøet. Den nye tv-serie reducerer strømforbruget med hele 40 procent sammenlignet med almindelige LCD-tv-apparater. Ved hjælp af Intelligent Sensor-funktionen tilpasser lysstyrken sig efter lydforholdene i rummet og tager desuden hensyn til personlige indstillinger.


 


Bag ved skærmen skjuler sig en række trådløse funktioner til tilslutning af enheder, såsom dvd, Blu-ray, hjemmebiosystemer via en multimedieboks (ekstraudstyr). Ved hjælp af menufunktionen Network får du adgang til widgets, såsom underholdning, spil, musik, sociale netværk og nyhedsopdateringer. LE9500 er desuden udstyret med den helt unikke funktion, Channel Browsing, der er en form for kanalbladring, der i realtid viser de programmer, som sendes samtidigt på andre kanaler. Brugeren har også adgang til fjernbetjeningen Magic Motion, hvilket betyder, at det er nok at pege på skærmen og lade fjernbetjeningen glide hen over skærmen for at navigere i menuerne.


 


Serien understøtter også Bluetooth og USB 2.0. USB-indgangen gør det muligt at se billeder i JPEG-format, lytte til MP3-filer eller se film i DivX-HD, direkte fra tv?et. Med Picture Wizard kan billedet nemt tilpasses dine egne præferencer.


 


Tekniske specifikationer


FULL LED Slim (IOPTM)


LED Plus with Spot Control


1080P HD Ready


TruMotion


Picture Wizard II


Usynlig højttaler


Bluetooth


USB 2.0 (DivX-HD, MP3, Jpeg play)


Intelligent Sensor


Smart Energy Saving


 


Tilgængelighed og pris


LE9500, LE8500 og LE7500 kommer i handlen i størrelserne 32? til 72?. Prisen på produkterne er endnu ikke offentliggjort.


Kilde: Pressemeddelse, LG

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.