Forside Nyheder

Beosound 8 – En sand bestseller


Beosound 8 – En sand bestseller


For første gang i Bang & Olufsens historie har et audioprodukt solgt over 25.000 eksemplarer i løbet af de første seks måneder, hvilket gør det til en sand bestseller.


BeoSound 8 byder på unikt design og en intuitiv brugergrænseflade, og så er den også en af de få højttalerdocks til Apple-produkter, som understøtter iPad’en, siger Product Manager Rie Kold Pripsø fra Bang & Olufsen.


Der er solgt over 20 millioner iPads verden over, så der er masser af potentiale for at øge salget af BeoSound 8. Vi tror på, der venter os en større bid af ”æblet” i fremtiden, fortæller Rie Kold Pripsø.


Bang & Olufsen forventer, at BeoSound 8 får stor succes på det kinesiske marked. Salget har allerede været imponerende på mange af virksomhedens primære markeder, men ikke overraskende har BeoSound 8 opnået den største succes og de højeste salgstal i Apple-hjemlandet USA.


Positive anmeldelser


De mange positive anmeldelser, BeoSound 8 har fået i de internationale hi-fi-magasiner, har naturligvis også hjulpet salget på vej. Især roses BeoSound 8 for det iøjnefaldende design, den krystalklare lyd og den kærkomne kompatibilitet med iPad’en. 


Som eksempel kan nævnes redaktøren på det prestigefyldte tyske lydmagasin Audio, der konkluderer: ”BeoSound 8 er netop luksus på den ultimative måde: Du har ikke brug for den, men du vil gerne have den.”


Kilde: Pressemeddelse Bang & Olufsen

Annonce:
Forrige artikelYouTube vil nu være din videobiks
Næste artikelMød Mads og Monopolet i Elgiganten
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.