Forside Indhold og distribution Musik

Facebook laver musiktjeneste med Spotify


 


Facebook går sammen med Spotify, om musik streaming.


Musiktjenesten Spotify bliver social. Britisk-svenske Spotify leverer musikstreaming via nettet, og nu snart også via Facebook, skriver finansavisen Forbes.


Udover at lytte til egne yndlingsnumre, mens vennernes status tjekkes ud, så bliver det også muligt at flere venner kan dele oplevelser på tværs af nettet. Altså lytte til samme musik simultant.


Facebook bliver dog ikke en genvej til Spotify. Det er kun i den lande hvor Spotify allerede er tilstede, at den nye Facebook musik vil virke. Så her i Danmark, hvor vi stadig venter på Spotify, bliver der ingen social musik i første omgang.


Spotify har en gratis adgang, der giver 10 timers fri musik om måneden, samt abonnementer hvor der er ubegrænset adgang til de mange millioner musiknumre.


Den nye Facebook-Spotify musiktjeneste ventes annonceret indenfor få uger, under navnet “Facebook Music” eller “Spotify on Facebook”.


Parterne har ikke betalt hinanden noget for samarbejdet.


 

Annonce:
Forrige artikelB&O lyd til Apple-folket
Næste artikelMicrosoft viser Windows 8-tablet i næste uge
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.