Forside IFA IFA 2011

360 graders lyd fra din smartphone


Sony SRS-BTV25 pumper 360-graders lyd ud i rummet fra Bluetooth-kompatible enheder.


 


Sonys nye minihøjttalere med funky design lover ?banebrydende? 360-graders lyd i din hybel.


Har du behov for at nynne med på lidt musik i sommerhuset, på båden eller i arbejdsværelset, og har du ikke lyst til at investere i et fuldblods musikanlæg, så er Sony nu klar med et par funky højttalere til smartphones, iPhones og iPods, der lover at kunne levere anstændig lyd i hele rummet.


Begge har et futuristisk kugleformet design, og benytter ?Circle Sound?-teknologi  til at sprede 360-graders lyd ud i rummet. Sony selv kalder lydoplevelsen for ?banebrydende? og lover, at du vil kunne spillet lokalet op med perfekt balanceret lyd. ?Uanset hvor i rummet du befinder dig, og uanset hvor du placerer højtaleren, lyder musikken fantastisk,? lyder pressemeddelelsen.


Den første højttaler, SRS-BTV25, kommer med Bluetooth, så du kan streame lyd fra smartphone og alle Bluetooth-kompatible enheder. Derudover er der en minijack-indgang, så du kan levere lyd på den traditionelle måde, og SRS-BTV25 har også en USB-port, så du kan oplade din gadget under afspilningen. Du har valget mellem sort og hvid.


 Sony RDP-V20iP har dock, der oplader iPhone eller iPod, og et batteri der lever fem timer på en fuld opladning.


 


Har du kastet dig fuldstændig i armene på Apple, så skal du i stedet kigge i retning af RDP-V20iP (billedet ovenfor), der bruger samme ?Circle Sound?-teknologi, men i stedet for Bluetooth kommer med en dock til iPod og iPhone.


Højttaleren har indbygget  batteri, der giver op til fem timers afspilning, så du kan tage den med på farten. Her har du valget mellem rød, hvid og sort.


Begge højttalere koster 1.200 kroner og kan findes ud på butikshylderne fra oktober.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.