Forside Nyheder

Samsung Galaxy Tab blokeres i Europa


 


Samsung Galaxy Tab blokeres i det meste af Europa


Så skete det ingen troede ville ske. Samsung tvinges til at fjerne Galaxy Tab tablet computere fra de europæiske markeder.


Nu skal Samsung fjerne alle deres Galaxy Tab tablet computere fra de europæiske hylder. Det har en tysk ret besluttet, på baggrund af en igangværende retsag om brud på design rettigheder.


Det er retten i Düsseldorf der har givet Apple midlertidigt medhold i, at Samsung kan bryde Apples design rettigheder med deres nye tablet computer Galaxy Tab 10.1.


 


Forbudet gælder det meste af Europa


Resultatet er at Samsung Galaxy Tab 10.1 nu ikke må sælges indenfor Europa. De skal fjernes fra hylderne, og må ikke markedsføres.


Og Samsung skal samtidig stoppe al markedsføring i Europa – øjeblikkelig.


Det midlertidige forbud gælder EU landene minus Holland. Det er Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.


 


Samsung: Vi blev ikke hørt


“Vi er skuffede over rettens beslutning og vi har i sinde at handle med det samme for at forsvare vores rettigheder,” lyder det fra Samsungs amerikanske pressechef Kim Titus, overfor hjemmesiden Slashgear.


Han fortæller videre, at rettens påbud er blevet indgivet uden varsel til Samsung – og at Samsung ikke er blevet hørt eller har haft mulighed for at fremlægge beviser.


 


Debat


Sagen debateres også i forummet


  


Kilde: The Telegraph

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.