Forside Nyheder

PS Vita understøtter PSP spil


Sony fortæller på Tokyo Game Show, at de forventer at 500-600 PSP titler bliver tilgængelige som downloads til den ny Vita håndholdte konsol. Spillene bliver pudset af så de grafisk bedre kan lege med på Vita´ens forventede høje grafiske niveau og endnu vigtigere bliver spillende ændret så de fungere med begge analogpinde. Jeg skal dog næppe forvente at alle spillene ligger klar på releasedagen.


Foruden de mange spil til download arbejder Sony også på særlige downloadversionen af UMD titlerne. Dette underbyggede Sony dog ikke synderligt, så vi ved pt. ikke helt, hvad de har i posen på den front. Mere følger…

Annonce:
Forrige artikelNye Audi modeller får B&O lyd
Næste artikelBoxer: Derfor skifter vi til DVB-T2
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.