Forside Indhold og distribution Musik

Pioneer: Netværkslyd til musikelskeren


Pioneers nye afspillere understøtter AirPlay og DLNA, så du kan droppe skiverne og i stedet streame musik til stereoanlægget.


 


Skift cd-afspilleren ud med en af Pioneers nye netværksafspillere, der understøtter både Apple AirPlay og DLNA-streaming.


Har du omfavnet den digitale musikrevolution, men kan du ikke få dig selv til at købe et “moderne” alt-i-ét-anlæg, så har Pioneer et par interessante nyheder, der netop er blevet afsløret her lige før CES 2012-messen i Las Vegas.


Japanerne er klar med N-30 og N-50,  som firmaet beskriver som “networked audio players.” Du kobler skidtet til din eksisterende forstærker eller receiver, og kan nu afspille musik fra iTunes og Apple-grej via AirPlay eller streame toner fra et væld af gadgets og computere via DLNA-standarden.


“Baseret på Pioneers arv inden for lyd har vi skabt en afspiller, der kan håndtere en bred vifte af musikformater, blandt andet HD-formater. Dette er hvad entusiaster og musikelskere er ude efter,” siger Chris Walker, chef for AV-markedsføring hos Pioneer USA.


Vi har lidt svært ved at se de funktionelle forskelle på N-30 og N-50, men prisen er henholdsvis 700 og 500 dollars, hvilket svarer til danske priser i omegnen af 5.000 og 3.500 kroner.


Lidt skuffende, så er der ikke indbygget understøttelse for Wi-Fi og Bluetooth. Vil du være løs på tråden, så er du nødt til at købe et par adaptere ved siden af.


Læs mere om afspillerne på Pioneers amerikanske webside her og her.


 


  


 


 


 


Annonce:
Forrige artikelDer var digitalradioer under juletræet
Næste artikelNu kommer Sonys foldbare Android tablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.