Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Resident Evil 6 er officielt

Det kommer nok ikke som den store overraskelse at Capcom fortsætter deres populære Resident Evil serie. Alligevel er det rart at få det helt slået fast at næste spil i rækken er under udvikling og således forventes klar den 20. november i år. Spillet kommer til PS3 og Xbox 360, hvorefter det lidt senere også udsendes på Pc.


Kan du ikke vente til november med at nakke zombier, er Operation Racoon City, som er et spin-off af Resident serien lige på trapperne. Jeg forventer naturligvis at lægge mine zombiepoter på begge spil så vii kan bringe jer anmeldelser af dem.


I mellemtiden kan I se en trailer fra det kommende Resident EVil 6 herunder.


 

Annonce:
Annonce:
Forrige artikelUdstillingen Hifi & Surround udskydes igen
Næste artikelYouSee lancerer HD-kanal på web-tv
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.