Forside MWC MWC 2012

Android 4.0-opdatering til HTC Sensation den 1. marts


HTCs populære Sensation-modeller bliver endelig opdateret med Android 4.0.


 


HTCs Sensation-modeller bliver opgraderet med Googles nyeste version af Android-operativsystemet indenfor en lille måneds tid.


Pressebureauet for HTC i Benelux-landene har meddelt, at Android 4.0-opdateringen til HTC Sensation, Sensation og Sensation XE vil være klar den 1. marts.


Det betyder at utålmodige HTC-brugere skal vente lige i underkanten af en måned før de får lov til at lege med de nye funktioner i Android 4.0 som ansigtsgenkendelse, datastyring og hurtigere apps og websider.


Der bliver tale om en udgave af Android 4.0 med HTC Sense, så regn ikke med at brugergrænsefladen kommer til at minde om den, vi kender fra Samsung Galaxy Nexus.


Det forlyder, at HTC også vil lancere en speciel hvid udgave af Sensation-mobilen med Android 4.0, og at den vil være klar med opdateringerne fra den 1. marts.


Det forventes, at et væld af Android 4.0-opdateringer vil ankomme i løbet af marts og april, og lur os om ikke firmaer som LG, Samsung og Sony vil benytte Mobile World Congress i Barcelona til at lancere de længe ventede opdateringer.


Messen i Barcelona løber af stablen fra den 27. februar til den 1. marts, og Recordere.dk tager selvfølgelig turen derned for at tjekke alle nyhederne.

Annonce