Forside Nyheder

Apple bekræfter iPad-varme med kold skulder


Hollandske Tweakers.nets billede af en iPad 3 ved siden af en iPad 2 set med infrarødt kamera.


 


Som man kan læse i Recordere-nyheden HER, skal man ikke blive overrasket, hvis man pludselig mærker en varme strømme ud i ens hænder, når man bruger den nye iPad. Brugere og bloggere har brugt den sidste dags tid på at gøre opmærksom på fænomenet.


Nu har Apple også været ude og svare på klagerne officielt. Det sker i en udtalelse fra Trudy Muller fra Apples PR-afdeling til det ellers relativt Apple-venlige website AllThingsD. Helt iskoldt benytter PR-damen lejligheden til at fremhæve den nye iPads fortrinligheder, mens hun afviser, at varmen skulle være et problem:


“Den nye iPad leverer et smukt Retina-display, en A5X-processor, 4G/LTE-forbindelse og 10 timers batterilevetid, og holder sig samtidig indenfor Apples temperatur-specifikationer. Hvis der er nogen kunder, der har problemer, kan de kontakte AppleCare.”


Dermed forudsætter Trudy Muller, at alle iPad-kunder har tegnet en AppleCare-forsikring.


Det hollandske website Tweakers.net har via infrarød teknologi vist, at den nye iPad er fem grader varmere end forgængeren (man skal ikke tage sig af, at der står iPhone i overskriften på artiklen.)

Annonce