Forside Nyheder

Her er alle anmeldelserne af den nye iPad


Anmelderne er vilde med den nye iPad , og især skærmen bliver rost til skyerne.Den nye iPad ryger ud i butikkerne på fredag i lande som USA, Canada og Storbritannien, og nu har de første anmeldelser ramt nettet


Den nye skærm er helt i særklasse og får alle andre tablets til at virke forældede. LTE-forbindelsen er fandens hurtig, batterilevetiden er stadigvæk i orden og nu kan du faktisk skyde okay billeder og video med iPad. Så kort kan anmeldelserne af den nye iPad opsummeres.


Et væld af anmeldelser har ramt nettet, og websiden TUAW.com har været så venlige at samle links til dem alle sammen lige her!


Anmelderne er vilde med maskinen, men der er også enighed om, at hvis du allerede har en iPad 2, så er der ingen grund til at bruge penge på den nye maskine. I alt fald ingen rationelle grunde.,


LTE-forbindelsen i iPad levere mellem 20-40 mbps i USA hos teleselskaberne AT&T og Verizon Wireless, og det er langt hurtigere end den gennemsnitslige kablede bredbåndsforbindelse på den anden side af Atlanterhavet.


T3.com har testet den nye iPad på 3G-nettet, og briterne oplever downloadhastigheder på mellem 4-6 mbps og 1-2 mbps i upload. Herhjemme har enkelte at teleselskaberne understøttelse for teknologien DC-HSDPA, der kan kombinere to forbindelser til 3G-masten. I de tilfælde burde du se dobbelt hastighed af, hvad T3.com oplever.


Den nye iPad lanceres i Danmark den 23. marts.


Nu er recordere.dk anmeldelsen af den ny iPad også klar. Læs den her!

Annonce