Forside Indhold og distribution Film

Ashton Kutcher skal spille Steve Jobs


Websitet The Register mener, at Ashton Kutcher virkelig ligner Steve Jobs. Hvad synes du?


 


Ashton Kutcher skal spille Steve Jobs i en ny film om Apple-bossens liv. Angiveligt er det ikke Kutchers mange tech-investeringer, der har sikret ham rollen, men hans udseende.


Der var mange, der troede, det var en aprilsnar. Men det var det ikke. I går kunne Hollywood-branchebladet Variety afsløre på deres hjemmeside, at Ashton Kutcher ville blive den første, der portrætterede Steve Jobs på film efter sidstnævntes død. Det skal ske i filmen ‘Jobs’, der bliver instrueret af Joshua Michael Stern, der i forbindelse med præsidentvalget i 2008 stod bag den kontroversielle ‘Swing Vote’ med Kevin Costner.


Efter Varietys oplysninger vil Steve Jobs blive portrætteret i et dokudrama, der laves udenfor Hollywood-systemet som en såkaldt Indie-film. Det kan betyde, at der kan åbnes lidt mere op for posen end ellers. Steve Jobs havde i mange år en forbindelse til Disney-koncernen, dels gennem hans ejerskab af Pixar, dels gennem en bestyrelsespost, han besad. Hvis ‘Jobs’ var blevet lavet af et af de store studier, ville Disney formodentlig have brugt mange penge på at få filmen over på deres egne hænder, og det ville næppe været blevet en objektiv skildring af manden.


Steve Jobs er tidligere blevet portrætteret på film, nemlig i ‘Pirates of Silicon Valley’ fra 1999, hvor han blev spillet af Noah Wyle. Ifølge The Register er det ikke Ashton Kutchers mange aktiviteter i tech-miljøet, der har givet ham rollen, men snarere at han virkelig ligner Steve Jobs. Døm selv på billedet ovenfor.


 

Annonce