Forside Nyheder

UDSOLGT: Panasonic Aften med recordere.dk


Panasonic Aften med recordere.dk


Recordere.dk gentager succesen fra sidste år, og i samarbejde med Panasonic Center Rødovre og Panasonic Danmark, inviterer vi til premiere på de nye modeller.


Sidste år gik en masse glade brugere ind i Panasonic Center Rødovre, og fik en uforglemmelig aften sammen med Panasonics nye plasma TV og Blu-ray afspillere.


I år gentager vi succesen og mandag den 16. april kl. 19.00 vil vi præsentere flere af de spændende Plasma og LED nyheder fra Panasonic, ligsom alle de nye Blu-ray afspillere og AV nyheder vil blive fremvist.


I år kan du bl.a. få præsenteret  • 55″ VT50
  • 50″ GT50
  • 42″ GT50
  • 55″ DT50
  • 50″ WT50

  


Mød andre recordere.dk brugere


Det er samtidig en fantastisk mulighed for at møde andre recordere.dk brugere, samt Lars, Jens og Hother fra Recordere.dk teamet. Ligesom Panasonic i år stiller 2 mand stærk for at svare på spørgsmål. Desuden vil alle de ansatte i Panasonic Center Rødovre, være til rådighed og samtidigt servere lidt godt til ganen.


Der er begrænsede pladser, og derfor er forhåndstilmelding nødvendigt, ligesom vi beder folk om at melde fra til recordere.dk, hvis de ikke kommer. En tilmeling gælder kun for én deltager. Alle tilmeldte vil modtage bekræftelse via email når listen er fuld.


Tilmelding:


Der er ikke flere ledige pladser. Det er kun tilmeldte, der lukkes ind på aftenen.


 


Arrangementet er gratis, og foregår hos:


Panasonic Center Rødovre
Roskildevej 260
2610 Rødovre


Vær opmærsom på parkeringsforholdene. Der er begrænsede pladser udenfor butikken.

Annonce