Forside Produkter HiFi & Surround

Welltempered Labs Simplex


 


Bruger du stadig vinylplader derhjemme? Så er Welltempered Labs klar med en ny pladespiller.


Simplex er den nye lillebror, til den anmelderroste Welltempered Labs Amadeus. Simplex baserer sig på så principperne fra Amadeus, men til en lavere pris.


Simplex benytter sig af det leje som Welltempered Labs kalder ?Zero tolerance?. Det er en konstruktion der sikrer at vibrationer ikke forplanter sig fra lejet til pladetallerkenen, og videre til pickuppen.


Motoren er servokontrolleret, og monteret i et vibrationsdæmpende ophæng, for yderligere at sikre stabil gang uden indflydelse fra motoren. Bæltet er helt unik, idet det er en polyester tråd, med en tykkelse på 0,004 mm.


Tonearmen er selvfølgelig monteret på den golfbold, der er blevet så kendetegnende for Welltempered Labs. Golfbolden har den fordel, at den i sig selv er dæmpet, idet det indre er en form for gummi, der sikrer at vibrationer ikke forplanter sig videre.


Poul Ladegaards legendariske forskning vedrørende grammofoner er i øvrigt årsagen til at armen er dæmpet i silikone, for at sikre et perfekt Q, og dermed perfekt aftastning.


Pladetallerkenen er i akryl, mens basen er i træ. Endeligt er afkoblingen fra underlaget gennemført med Squash Bolde, som har den helt rette vibrationsdæmpende effekt.


Fås kun i sort. Prisen er kr 14.800,-


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce