Forside Produkter HiFi & Surround

Brik HiFi – kombiner dit eget minianlæg


 


Mini-anlægget er tilbage. Kombiner selv de små HiFi-enheder til et musiksystem der opfylder dine behov. Eller brug de små enheder til internetradio, dac, bluetooth mv. hver for sig.


BRIK er et taiwanesisk firma, der laver OEM-produkter for HiFi-producenter verden over.


Tilbage I 2010 valgte de samtidig selv at starte en produktion op, der skulle bringe minianlægget tilbage. BRIK består af bitte små HiFi-enheder hvor lydkvalitet, brugervenlighed og lav pris har været i fokus.


Produkterne har siden gået verden rundt, og nu fås hele BRIK-serien også i Danmark.


Alle produkter har samme dimensioner (B 140 x H48 x D160 mm) og fås i sort og sølv.


Produkterne er fuldt kompatibelt med dit eksisterende HiFi anlæg. Så du kan også bruge eksempelvis internetradio, bluetooth-modtager eller DAC sammen med dit nuværende anlæg.


 


 


InternetradioDen nye internet radio fra Brik giver dig mulighed for at høre over 10.000 radiostationer fra internettet enten via wi-fi eller med kabel og der er samtidig indbygget FM modtager. Der medfølger fjernbetjening.


Introduktionspris kr. 1.299,-


 


 


Integreret forstærkerBrik integreret forstærker er nok en af de mest spektakulære forstærkere i sin klasse, fortæller importøren, og lover lydkvalitet i særklasse kombineret med “en imponerende evne” til at drive højttalerne.


Indgange: 2 x RCA / phono, 1 x 3.5 mm mini-Jack
Udgangseffekt: > 20 W i 8 ohm / 30 W i 4 ohm


Introduktionspris kr. 999,-
 


 Bluetooth modtagerBrik Bluetooth stage giver dig mulighed får at sende trådløs musik fra Bluetooth enheder såsom Mobiltelefon, computer pads mm, til dit hi-fi-anlæg uden at skulle være afhængig af ledninger.


Enheden tilsluttes blot dit eksisterende anlæg med phonokabler. Kan derfor også bruges sammen med dit nuværende stereoanlæg.


Introduktionspris 1.199 kr.
 


 


DAC (Digital til Analog konverter)Med den ny udviklede DAC har Brik Instruments sat sig ind I de krav som hifi entusiaster har for dynamik, kontrol og præcision i gengivelse,


Leveres i sort eller sølv med ekstern strømforsyning.


Indgange: USB, Optisk, koaksial
Udgang: 1 stk. phono.


Introduktionspris kr. 999,-


 


 


RIAA (Forforstærker til pladespiller)Brik er lavet til at kunne bruges til alle lydformater og derfor er der også kommet en Riaa del på programmet med indstillinger for både MM og MC PICKUPPER.


Introduktionspris kr. 999,-


 


Øvrige komponenter


I BRIK-serien findes også:  • Indgangsomskifter. Introduktionspris 999 kr.
  • Strømfordeler. Introduktionspris 1.199 kr.
  • 10 bånd equalizer. Introduktionspris 1.199 kr

0,5m signalkabel. Introduktionspris 129 kr.


 


Kilde: hifistore.dk

Annonce