Forside Nyheder

Facebook Messenger – nu med Skype


Skype-integration i Facebook Messenger og en iPad-version (billede) af samme skulle være på vej i følge websitet 9to5mac.com


 


Lad os nu sige, at du har de fleste af dine venner, som du SMS’er med på Facebook. Og lad os så antage, at Facebook Messenger får Skype ombord. Hvad skal man så bruge din telefons opkalds- og SMS-funktioner til?


Der er selvfølgelig lige noget, der hedder arbejdssituationer, men for de fleste menneskers private kommunikation, kunne en Facebook Messenger-klient med indbygget Skype være alt, man havde brug for. For så kunne man erstatte sin SMS’en med vennerne med Facebook-chat og stemmeopkald kunne foregå fra samme klient via Skype.


Der er ikke bare tale om tankespin her. Tværtimod har websitet 9to5Mac fået opsnappet, at der er en version af Facebook Messenger på vej til iPhone – og sikkert også andre platforme med tiden, der har Skype integreret i sig. Det ville passe godt med de efterhånden mange rygter, vi har hørt over de seneste år, om en tættere integration mellem Skype og Facebook. Ifølge 9to5Mac er Facebook-holdet i Palo Alto p.t. i gang med at teste den nye app, så den kan være tættere på lancering, end man tror.


9to5Mac mener også at vide, at der er en iPad-version (bill.) af Facebook Messenger på vej, der er tilpasset den større skærm. Den skulle dog ikke være meget anderledes end iPhone-versionen, lige på nær skærmstørrelsen.

Annonce