Forside Nyheder

LGs OLED TV får dansk premiere i Fredericia


Peter Sunesen (tv), Martin Vest og Jannik Grensteen ser frem til at løfte sløret for de fede LG-nyheder på Games & Gadget Expo 2012 i MESSE C Fredericia


 


De store OLED TV kommer senere i år, og nu er datoen fastlagt for den danske premiere. Det bliver gæsterne på Games & Gadgets Expo der først kan opleve årets TV-nyhed fra LG.


LG Electronics bebuder at være klar med flere spændende nyheder, når dørene åbnes for den nye store messe for forbrugerelektronik i Fredericia. Det er Games & Gadgets Expo, der gennemføres den 2. ? 4. november i MESSE C Fredericia.


“Vi har fuldt fokus på Games & Gadgets Expo og bruger derfor vores messedeltagelse til at afsløre en premiere på en ny LG-smartphone”, fortæller Jannik Grensteen, LG mobil, og fortsætter:


“Endnu vil vi ikke løfte sløret for hverken telefonens navn eller features, men publikum kan godt begynde at glæde sig til den nye model. Vi ved nemlig allerede nu så meget om den, at der bliver tale om en super-mobil med en imponerende præstationsevne, der vil vække opsigt hos både nuværende og nye kunder.”


 


OLED TV og 84″ LED TV


Foruden premieren på LG?s super-smartphone bruger koncernen også deltagelsen på Games & Gadgets Expo til at afsløre deres kommende 55 tommer OLED-tv, som nok skal få publikum til at kigge en ekstra gang.


“LG er helt fremme i førerfeltet med den banebrydende OLED-teknologi. Med en skærmtykkelse på kun fire millimeter, uovertruffen billedkvalitet og en vægt under 7,5 kilo, er der på alle måder tale om en markant nyhed. Og på Games & Gadgets Expo bliver det altså første gang herhjemme, at publikum kan komme helt tæt på det nye TV”, fortæller Martin Vest, LG TV.


Et 84 tommers super-tv, som blot findes i få eksemplarer i hele Skandinavien, bliver også at finde på den store LG-stand.


“Vi lægger os virkelig i selen for at give de besøgende på vores stand en god oplevelse. Derfor har vi allerede bestilt et eksemplar af vores 84 tommers prestige-TV så gæsterne med egne øjne kan se, at selv om skærmen bliver virkelig stor, er det stadig muligt at få et knivskarpt billede”, slutter Martin Vest, LG TV.

Annonce