Forside Nyheder

Plex kommer forudinstalleret på Sonys nye Google TV


Køber du et af Sonys kommende fladskærme med Google TV, så får du Plex med i købet


 


Det populære mediecentersoftware bliver en del af den samlede brugeroplevelse på Sonys kommende Google TV, der lanceres senere på året.


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at redaktionen her på Recordere.dk er forelsket i mediecentersoftwaren Plex. Programmet findes til et væld af platforme og gør det herligt nemt at afspille videoindhold som tv-serier og film – vel og mærke med plakater og synopsis suget ned fra nettet og vist i en flot og overskuelig brugermenu.


Men vi er ikke ene om at elske Plex, det gør Sony nemlig også. Plex-app’en til Google TV vil nemlig komme på Sonys kommende stuealtret baseret på Google TV.


Den specielle udgave af Plex til Sonys flad-tv dukkede faktisk på Google TV for et par dage siden, men den er ikke kompatibel med nogen af de eksisterende produkter, der er på markedet.  Nej, du skal have et “Sony Internet TV late model 2012” og det er af gode grunde ikke på markedet endnu.


Sony satser stort på Google TV, og har allerede lanceret et par produkter herhjemme med teknologien. Selve platformen har dog endnu ikke opnået særlig stor succes, og i USA, hvor Google TV først blev lanceret, har modtagelsen blandt forbrugerne været noget kølig.


Google håber på, at en konstant forbedring af softwaren og brugeroplevelsen kan gå vendt skuden. LG er netop også hoppet med på Google TV-bølgen og har lanceret sine første skærme baseret på platformen.


Du kan downloade Plex til Mac og Windows fra www.plexapp.com, og der findes også Plex-klienter til iPhone, Android og Windows Phone.

Annonce