Forside Nyheder

Sony skal levere til iPhone 5


Den kommende iPhone 5 ventes tyndere. Men næppe så tynd som dette konceptbillede fra handyflash


 


De japanske elektronikproducenter rykker fra Taiwan på display-området, senest er Sony valgt som ny skærm-leverandør til Apple.


Den næste iPhone får et tyndere display. Den nuværende skærmteknologi, hvor selve touchskærmen ligger ovenpå displayet, erstattes med nye In-cell displays.


I In-Cell ligger de berøringsfølsomme elementer nede i selve panelet, blandet med de subpixels der tegner billernerne. Det betyder at displays af den type kan være tyndere, og dermed kan telefonen også gøres tyndere.


Men de nye skærmtyper betyder samtidig et foreløbigt farvel til display-producenterne i Taiwan. Indtil videre har Apple kun valgt underleverandører i Japan og Sydkorea, til deres næste smartphone flagskib.


Interessant er det at seneste navn på listen over leverandører er selveste Sony, den elektronikproducent der om nogen tabte efterhånden som Apple fik fodfæste i forbrugernes hjerter op igennem 00’erne. Rollen som underleverandør er dog ikke helt uvant for Sony, de leverer også kamera-teknologien til iPhone 4S.


Sony får følgeskab af Toshiba, Sharp og LG Display som leverandører af In-cell displays til iPhone 5.


 


Kilde: Tapeitimes

Annonce