Forside Nyheder

Dom i hollandsk Apple/Samsung-sag


Endnu en patentsag i krigen mellem Samsung og Apple er blevet afgjort. Denne gang i Holland, hvor Samsung havde sagsøgt Apple for brud på 3G-patenter, som modsvar til Apples forsøg på at få flere af Samsungs produkter forbudt i Nederlandene.


Patenterne gælder Apple-produkter der er ældre, end den nuværende generation, altså iPad 1 og 2, samt iPhone 3G, 3GS og 4. Den hollandske domstol valgte at dømme til fordel for Samsung, og det er dermed slået fast, at Apple har begået patentbrud i deres design af disse enheder. I hvert fald i Holland.


Men eftersom disse produkter ikke ligefrem kan forbydes, fordi de nærmest er på vej ud af markedet, vil Samsung forsøge at gå efter en økonomisk kompensation fra Apple, hvilket kan ende med at sætte en præcedens for de øvrige sager, der kører mellem de to firmaer. Samsung allerede har tabt to sager til Apple i Holland og står til at skulle betale 800.000 Euro i sagsomkostninger.

Annonce:
Forrige artikelSony: Ingen PS4 før den for alvor kan imponere
Næste artikelHer er de 8 nyheder i Windows Phone 8
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.