Forside Nyheder

YouSee klar til kamp med Netflix


 


YouSee klar til kamp med Netflix


Amerikanske Netflix er på vej til Skandinavien til efteråret, men YouSee vil ikke se passivt til mens markedet tages af udenlandske spillere.


I USA er Netflix en stor spiller på film og tv serier som streaming service. De har med deres 24 mio betalende abonnenter sat sig solidt i førersædet på streaming af indhold.


Som tidligere skrevet, er Netflix på vej til Skandinavien, og skulle ifølge politiken.dk være i tætte forhandlinger med danske distributionsselskaber om rettighederne til de enorme danske bagkataloger.


 


Spotify, bare med video


Netflix fungerer på samme måde som Spotify, hvor du for et fast månedligt beløb kan streame film og TV serier ad libitum. Der er som regel en kort periode fra de kommer på DVD/Blu-ray til de kan ses hos Netflix. Dette for at holde omkostninger på rettighederne nede.


 


YouSee vil svare massivt igen


Med 1.3 mio kunder i Danmark, fortæller YouSee til Politiken, at det vil svare aggressivt igen med samme forretningsmodel, og at de ser frem til et øget marked på streaming af film. Dette især fordi det vil lægge en dæmper på download af piratmateriale.


Netflix har ikke officielt meldt ud at de er på vej, men ifølge flere kilder til Politiken, har flere distributionsselskaber tilkendegivet at de er i dialog.


Er du fristet af flat-rate streaming af film og TV serier ?


 


Opdatering: YouSee bekræfter streaming-tjeneste overfor recordere.dk

Annonce