Forside IFA IFA 2012

Panasonic klar med et 60″ SmartVIERA LED TV


 


Model TX-L60ET5 er det hidtil største LED TV fra Panasonic, og det kommer med passiv 3D og lækre features.


Her på IFA-udstillingen i Berlin har Panasonic netop løftet annonceret deres største LED TV til dato. Modellen hedder TX-L60ET5, og byder på passiv 3D (billige briller og ingen flicker) sammen med en række andre nyheder.


Designet er glas og metal. Rammen uden om IPS-displayet er tynd. IPS er den LCD-teknologi hvor TV-billedet også kan ses fra siden. Bagbeysningen er forbedret, nu opdateres det med 100 helbilleder per sekund mod 50 per sekund i tidligere modeller af Panasonic LED TV. Det betyder en forbedret kontrast og mere flydende bevægelser i TV-billederne.


Panasonic TX-L60ET5 kommer med passiv 3D (polarisered 3D), som benytter billige 3D-briller ala solbriller og en teknologi der er kendt for mere rolige flimmerfri 3D-billeder. TV’et kan også konvertere almindelig 2D til 3D.


Der er indbyggetSmartViera Smart TV, der udover adgang til forskellige indholds-tjenester også byder på en indbygget webbrowser. TV’et kan både styres via den medfølgende fjernbetjening, eller via apps til smartphone og tablet.


TX-L60ET5 kommer med indbygget WiFi, DLNA, Media Player, VIERA Link, Game Mode og 4 HDMI porte.


Prisen er ikke oplyst.

Annonce