Forside Nyheder

CL-bold på Stofa Web-TV


 


Bendtner i striber? – Se 24 UEFA Champions League kampe på Stofas WebTv.


Når Nicklas Bendtner på onsdag – forhåbentlig – trækker blusen med nogle af fodboldens mest berømte striber over hovedet, kan Stofas kunder med WebTv se med.


Juventus mod Chelsea er nemlig en af sæsonens 24 kampe fra Champions League, som Stofas bredbåndskunder med adgang til WebTv og WebTv To Go nu får adgang til.


“Vi er glade for, at vi sammen med Stofa kan tilbyde en række eksklusive Champions League-kampe til Stofas bredbåndskunder i tillæg til de kampe, som i forvejen sendes på TV 2 SPORT. For Stofas kunder betyder aftalen, at de får endnu mere kvalitetssport for pengene. UEFA Champions League er verdens vigtigste fodboldturnering for klubhold, og seerne er med garanti sikret et højt underholdningsniveau”, siger distributionschef Jørgen Ravn, TV 2 SPORT A/S.


Bendtners mulige debut for “Den Gamle Dame” er blot en af 24 kampe, som Stofas bredbåndskunder nu kan følge på deres smartphone, tablet eller computer.

Annonce:
Forrige artikelGiv din iMac en touchskærm med Zorro Macsk
Næste artikelAmazon Cloud Player på vej til Danmark?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.