Forside Produkter HiFi & Surround

StudioSound sælger bambus-højttalere


 


Studiosound introducerer Quali-fi højtalere


StudioSound får nu forhandling af Designlinien Qualifi hiQ har kabinetter i bambus, der er et stærkt matriale og samtidig bæredygtigt.


Påvirkningen af jordens økosystem er derfor en positiv bivirkning ved brug af bambus, og plantens akustiske og æstetiske kvaliteter der gør den til et godt materialevalg til højttalerkabinetter.


Ved fremstillingen af de plader der anvendes til kabinetterne der flækkes bambusrørene i stave, hærdes og lamineres horisontalt. Resultatet af lamineringsprocessen er en bambusplade som i sig selv er lyddød, og dermed resonansdæmpende i højere grad end mange af de øvrige materialer der anvendes til fremstilling af højttalere.


Med hjælp fra den nyeste CNC-teknologi og dygtige håndværkere udnytes bambusplantens naturlige skønhed i enkle og smukke kabinetter der trækker tættere forbindelser til skulptur- og møbelkunst end traditionel audiodesign. Den enkle rene linier i kabinetterne kombineres med fuldtone højttalerenheder af høj kvalitet.
 


 Händel Familien


Händel højtalerfamilen er den seneste serie udviklet af Qualifi.


Idéen bag dem opstod egentlig ved at lytte til ældre transmissionlinje-højtalere og opdage at bassen i disse havde en overraskende præcision og tydelighed. Samtidigt eksperimenterede de med basgengivelse via en “Open Baffle” teknik, og nåede frem til den konklusion, at en stor del, af den oplevelse de lavere oktaver af musiken giver, afhænger af højtalerens impulskarateristika.


Lytterens oplevelse afhænger ikke kun af frekvensgangen men ligeså meget af, hvordan trykbølgerne udvikler sig de første 10 til 20 millisekunder.


Efter lidt computersimulation faldt valget på Markaudio’s linje af af højtalerenheder, der netop er ideelle til forskellige variationer over transmissionlinje-højtalere. Det er let at få en god bas ud af højtalerenhederne og TL Kabinetterne giver en rigtig god impulsgengivelse.


   


Læs mere på qualify.dk


Forhandler: studiosound.dk

Annonce