Forside Nyheder

B&O Play udvider med ny Airplay-højttaler


 


BeoPlay A9 er en ny anderledes Airplay-højttaler, indenfor B&O PLAY kategorien af produkter.


BeoPlay A9 er et nyt 2.1 stereoanlæg, med trådløs Airplay musikafspilning. Selve anlægget er gemt væk i en “parabol”, der enten kan stå på tre ben af træ (som på billedet ovenfor) eller hænge på væggen.


Designet er af Øivind Alexander Slaatto. Selve kabinettet er hvidt, og det udskiftelige frontstof er som standard også hvidt. Men det fås også i farverne sølv, grøn, rød, sort og brun.


Vælges “malkestolen” som fod, så er der valgmulighed imellem bøg og eg til selve træet.


 


  


 


Airplay og DLNA


Musikanlægget har trådløs streaming fra Apple Airplay-enheder, mens der til andre trådløse enheder bydes på DLNA. Derudover er der også tilslutning af USB-enheder og analog stereo fra mini-jack.


Styringen af volumen kan ske, ved at stryge hånden henover anlæggets sensor. Hviles hånden på sensor i få sekunder, så går anlægget på lydløs.


 


Enkel indstilling


Selve indstillingen af Beoplay A9 er gjort meget enkel.


Hent BeoSetup App fra App Store, og forbind til det ønskede netværk. Der behøves ingen kabler, i det BeoPlay A9 virker som et access-punkt i sig selv under selve installationen af det trådløse netværk.


 


Mål og vægt


Der er i alt 5 stk. klasse D forstærkere indbygget. Der er 1×160 watt for den 8″ store basenhed, og hver 80 watt til de to mellemtone-enheder (3″) og ligeledes 2×80 watt til de 3/4″ diskanter.


Med ben måler BeoPlay A9 70 x 91 x 41 cm, mens den med vægophæng måler 70 x 21,3 cm.


Vægten er 14,5 kg. med ben og 13,7 kg uden.


 


   


 


Pris og tilgængelighed


Prisen for BeoPlay A9 starter ved kr. 14.999,-


Forhandles af B&O-butikkerne.

Annonce