Forside Nyheder

TV 2 og Canal Digital udvider samarbejdet

     


 


TV 2 og Canal Digital Danmark udvider samarbejdet


Ny treårig aftale sikrer Canal Digitals kunder adgang til alle TV 2s kanaler inklusive TV 2 Fri i HD.


Den nye treårige aftale betyder bl.a., at alle TV 2s kanaler fortsat er tilgængelige for Canal Digitals kunder på DTH (kunder med privat parabol) og SMATV (antenneforeninger, der samarbejder med Canal Digital).


Fra maj 2013 får Canal Digitals kunder også adgang til den nye TV 2 kanal TV 2 Fri i HD-kvaltiet.


“Vores kunder er med den nye aftale sikret adgang til samtlige TV 2-kanaler ? herunder den nye TV 2 Fri, som vi vil sende i HD-kvalitet. Det understreger ikke blot satellit-tv platformens styrke, når det gælder optimal billedkvalitet til fladskærmen. Det viser også, at vi fortsætter med at udbygge vores indholdsposition, således at vores kunder sikres adgang til det bedste tv-indhold på markedet”, siger Jarl Søderman, adm. direktør, Canal Digital Danmark A/S.

Annonce