Forside Nyheder

Nyt om PlayStation 4


PlayStation 4 er stærkt på vej. Sony lover inden jul, selvom vi ikke er klar over om dette også gælder på vore breddegrader. Release i dk har de ikke snakket om, men en del andre detaljer er dukket op.


Remote Play, så du kan spille dine PS4 spil på Vitaen bliver hardwarestyret, hvilket betyder at udviklerne intet skal gøre for at funktionen er tilgængelig.  Som vita ejer kommer du altså til at kunne spille samtlige spil på både storskærm og Vita


Playstation App på iOS og Android lader dig købe og starte downloads af spil overalt i verden. Det betyder at når du kommer hjem, kan du omgående starte med at spille, også selvom spillet ikke er færdigdownloadet.


Det ny PlayStation Kamera kan bruges til akt fra Walkthrough og killcam drillerier og har stemmegenkendelse.


Den ny DualShock 4 controllers lysbar kan spores af PlayStation kameraet til forskellige formål. En mulighed bliver at hvis I bytter plads i sofaen, så ændres skærmbilledet i spiltscreen mode alt efter hvor i placerer jer.


Vennelisten øges fra det nuværende maksimum på 100 venner. Vi ved ikke til hvor meget.


PlayStation kameraet får sin egen port på PS4. Den optager ikke en USB-port.


Controllerrne kan oplades mens maskinen er på stand-by


Controllerens lysbar benytter forskellige farver alt efter antallet af tilsluttede spillere. Spiller 1 = blå, spiller 2 = rød, spiller 3 = grøn, spiller 4 = pink.


Touchpadden på controlleren har en opløsning på 1920 x 900


“face” knapperne på DualShock 4 bliver digitale. På dualshock var de analoge, hvilket betød at de kunne opfatte hvor hårdt du trykkede. Sony oplyser at stort set ingen udviklere benyttede sig af denne funktion.


Sony lover at PS4 får en meget stor hard disk. Intet om hvor stort dette er dog.


Udviklingsmiljøet på PS4 er Windows 7, med værktøjer fuldt integreret med Visual Studio 2012 og 2010. At kode til PS4 bliver derfor meget lig til Pc.


Spilleres rigtige navne vil optræde i spillene hvor det giver mening. Det bliver dog frivilligt om du ønsker dit rigtige navn vist. Linker du PSN og Facebook kommer dit rigtige navn ligeledes med. Dette kan du efterfølgende slå fra.


 


Personligt synes jeg PS4 lyder helt vidunderlig og jeg kan ikke vente til den kommer. Hvad mener I?

Annonce