Forside Indhold og distribution Film

Billedserie: Star Wars i Disney StudiosGalleri: Star Wars Weekends


 


Det er blevet tid til årets Star Wars weekender i Disney Studios. Vi bringer et (gen)kig med de sjove plakater.


Her senere i maj begynder Disney Hollywood Studios deres Star Wars weekender, hvor det fredag-søndag handler om det særlige Star Wars univers. I år er det måske med ekstra indhold, nu hvor Disney har overtaget Lucasfilm og dermed Star Wars universet.


Men det er nok de færreste af os, som er så heldige lige at skulle et smut forbi Hollywood, i den periode hvor udstillingen varer (i år er det 17/5 – 9/6), så her følger nogle af de sjove plakater som florerer i den forbindelse.


Bemærk dog at det er plakater samlet fra flere år, men det gør dem jo ikke mindre underholdende.


Tjek dem ud i galleriet her ovenfor, og læs mere om årets Star Wars weekends her.

Annonce