Forside Indhold og distribution Film

Boxer lancerer hjemmebiografen Boxer Bio

 


Med et katalog dobbelt så stort som Netflix, går Boxer TV nu ind i kampen om kunderne på filmleje.


Nyheden var løbet forud, men nu er Boxer klar med den den landsdækkende hjemmebiograf Boxer Bio.


Hele 3.500 titler ? premierefilm, nye og ældre, danske og internationale ? bliver lige til at tage ned fra den elektroniske hylde og fodre det hjemlige husalter med, helt uden at man skal rejse sig fra sofaen. Og det er uanset, om man bor i Sundby eller i Sønder Vrå, i Ringkøbing eller Roskilde.


Med Boxer Bio melder Boxer sig ind i den verserende kamp om at vinde danskernes hjerter på on-demand film og serier.


“Udviklingen på tv-mediet går rasende stærkt nu, og der udvikles hele tiden nye tjenester. Mange bliver aldrig rigtig til noget, mens andre tv-tjenester bliver kæmpestore. I løbet af de seneste seks måneder har det stået stadig klarere, at de elektroniske hjemmebioer ? on-demand tjenesterne ? bliver noget, danskerne tager til sig i den helt store skala. Derfor lancerer Boxer nu den landsdækkende hjemmebiograf ? Boxer Bio”, forklarer Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S.


 


3500 titler – dobbelt så mange som Netflix


Da Netflix åbnede i Danmark var det med et katalog på ca. 1000 titler, og i dag er der omkring 1750 på den danske udgave af den amerikanske streamingtjeneste. Derfor er det opsigtsvækkende at Boxer kan åbne med 3500 titler.


Filmene kommer fra Nordisk Films og SF Anytimes kataloger, og nye film bliver tilgængelige samtidig med, at filmene frigives på DVD.


Hos Boxer Bio vil man finde film som The Hobbit, Killing Them Softly, Max Pinlig 3 ? På Roskilde, Far til Fire til SØS, Skyfall, Lawless og mange, mange flere. Enkelte titler vil endda blive frigivet endnu tidligere end på DVD, fx Snitch og Here comes the Boom.


 


Ingen filmabonnement


Boxer Bio er dog ikke en abonnementstjeneste som Netflix, HBO og YouBio. Det er en “gammeldags” filmleje, hvor der afregnes per film.


Priserne varierer fra 25 kr. pr. film for de billigste til 59 kr. for HD- og/eller 3D-film for 48 timers leje. Boxer Bio-konceptet er derfor baseret på, at man betaler for det, man forbruger.


“I Boxer Bio behøver man altså ikke betale for en masse film og serier, man alligevel aldrig får set eller ønsker at se. Dermed undgår man at ærgre sig over at betale for et løbende abonnement i for eksempel sommerperioder eller andre perioder, hvor man har travlt med andre ting”, siger Steen Ulf Jensen.


 


TV-arkiv fra DR


Foruden 3500 nye og ældre, danske og internationale film, får man også adgang til catch-up tjenesten DR Arkiv, så man kan få ekstra glæde af sine licenskroner ved at se et stort udsnit af DRs programmer op til 30 dage efter, de har været udsendt.


Både bioen og catch-up funktionen fungerer ved, at filmen, tv-serien eller tv-programmet downloades til tv-boksens harddisk.


 


Buffer på filmene


Boxer har valgt at bruge en streaming-løsning, hvor boksen henter en del af filmen, inden den starter. Det tager typisk et halvt til et helt minut, hvor man til gengæld undgår hakker i filmen, som kan være et problem ved direkte streaming. Desuden giver det den fordel, at også langsommere bredbåndsforbindelser kan anvende Boxer Bio og samtidig sikre en ordentlig kvalitet.


For at være med kræver det, at man er kunde hos Boxer og anskaffer sig en digital modtagerboks med on-demand funktionalitet. Og er man med helt fra starten og tilmelder sig inden 31. august, er de første fem film inkluderet som Boxer-abonnent.


Den digital-modtager der kan bruges til Boxer Bio hedder Sagemcom RTI95-320 HD.

Annonce