Forside Nyheder

HBO Nordic snart klar med Xbox løsning


 


HBO Nordic snart klar med Xbox løsning


HBO forklarer sig på facebook, over fremdrift og mangel på samme på flere enheder. Dog lover de en Xbox løsning snart er klar.


HBO Nordic har fået meget kritik fra deres brugere på Facebook. Kritikken har været på manglende support på f.eks. Playstation og XBox, men nu lover HBO Nordic bedre tider. Man kan også håbe, at dagens information også varsler nye tider for informationsniveauet fra HBO Nordic til sine kunder.


Forleden opdaterede de deres Samsung Smart TV app, til også at virke på 2013 modeller, og i dag har de sendt deres Xbox løsning til godkendelse hos Microsoft.


Desuden er deres billedkvalitets forbedring endeligt kommet i gang.


 På facebook skriver de


Tak for jeres overvældende interesse i udviklingen af vores service.


Den tekniske udvikling har taget meget længere tid, end vi oprindeligt havde forventet, og det vil vi meget gerne undskylde for.


Her får I den seneste tekniske update:  • Vi er i fuld gang med at forbedre vores billedkvalitet. Det tager et par uger før alt indhold er blevet re-encodet, men indtil videre er hele Game of Thrones, True Blood, Boardwalk Empire, Banshee, Vikings, Veep, Continuum, Magic City, Newsroom og Girls blevet forbedret.

  • Vi har færdiggjort arbejdet på vores Xbox-app, som nu vil blive
    afleveret til godkendelse hos Microsoft.

  • Vi er ved at lægge sidste hånd på en update af vores iOS app, der inkluderer en opgradering af airplay, som vil gøre det muligt at se vores service i fuld skærm på tv?et.

  • Vi arbejder hårdt på at få opdateret Samsung 2011 app?en, så
    brugeroplevelsen kan blive langt bedre. Spolefunktionen bliver bl.a. fixet. Denne update bliver sendt til godkendelse hos Samsung i denne uge.

  • Vi arbejder også på at få apps direkte på PS3 og AppleTV, men det kommer til at tage længere tid.

Vi er klar over, at der er et stærkt ønske om at HBO Nordic bliver tilgængelig på endnu flere devices, og det er en af vores topprioriteter med tiden at kunne nå jer på hver jeres foretrukne platform. Vi vil fortsætte med at udbygge vores service ? men nogen gange tager denne proces længere tid end vi kunne ønske.


Vi vil dog hver dag gøre det bedste vi kan for at gøre jeres oplevelse bedre ? både teknisk og indholdsmæssigt.


Venlig hilsen HBO Nordic

Annonce