Forside Nyheder

PS4 kommer den 29 november!


 


Her til aften afholdte Sony deres Gamescom pressemødet. Her er et hurtigt overblik over PlayStation nyhederne med PS3, Vita og PS4.


Netop returneret fra Sonys Gamescom pressemøde og uden hverken vådt eller tørt hele dagen (buhu), er her lige hvad jeg fik kradset ned fra pressemødet. I morgen og torsdag vil jeg kigge nærmere på titler og konsoller når messen åbner. Men som sagt her er lidt til jer, der ikke fik set pressemødet.


 


PS3


Sony laver en GTA V bundle ligesom man modtager rabat på en tidligere Rockstar titel (jeg har ikke fået deltaljerne om dette helt på plads endnu)


Gran Turismo 6 udkommer den 6 december verden over.


Little Big Planet HUB. Et nyt gratis PS3 spil, hvor du kan designe sackboys, bytte tøj og meget andet.


 


PS Vita


Fra på fredag koster en PS Vita 199 Euro. Altså kom den længe ventede prisreduktion!


PS Vita megapacks til 35 euro. Du får konsollen samt en pokkers masse spil.


Prisen på memorykortene til vitaen sænkes.


Nye spil på vej til vita: En del indietitler, men også Borderlands 2, samt en helt ny ip, der drager nytte af vitaens mange funktioner, Murasakibaby, der så ganske lovende ud. Derudover spillet Big Fest, hvor du skal styre en festival. Det så ikke så kønt ud, men ideen virkede god og der var potentiale i titlen med tanke på hvor mange folk der nyder at gå til festivaler. Endelig er også Football manager på vej til VITA.  Intet om releasedatoer.


 


PS4


Det vigtigste først, PS4 kommer den 29 november herhjemme!


Nye spil: Shadow of the Beast (fantastisk Amiga klassiker) er tilbage eksklusivt på PS4, en del indietitler bl.a. Minecraft og endelig War of Thunder et MMO spil der så ret lovende ud. Derudover et gensyn med mange af de spil vi så præsenteret på E3.


Af nye features kan jeg nævne at du vil kunne høre din egen musik mens du spiller, at det blev demonstreret hvor nemt det er at følge dine venners spil, hvorefter du ligeså enkelt kan joine dine vennerne spil,


Derudover tilbyder sony 14 dages gratis PS Plus, ligesom de giver 3 måneder ekstra gratis, til dem der måtte bestille et års abbonnement på PS Plus.


Watch Dogs laves til film, ligesom der laves en film inspireret af Gran Turismo serien.


Endelig lovede Sony at har du investeret i PS3 versionen af spil som Battlefield 4, Assassins Creed 4 og andre cross gen spil, og ønsker at købe PS4 versionen, så er der store rabatter at hente på den digitale udgave til PS4.


 


Dette var Sonys pressemøde i punktform. Meget er nok glemt og mere vil komme til de kommende dage når vi får nærstuderet titlerne på Gamescom.


 
Galleri: Sony Playstation 4


 


Læs også


Touch funktionen i Infamous second son fremvist


Hands on på PS4 controlleren 


Over 1 million har forudbestilt PS4

Annonce