Forside Indhold og distribution Film

Så er Netflix klar med huskelisteGalleri: Min liste i Netflix


 


Nu kan Netflix film- og tv-serier gemmes i en personlig liste, så de nemt kan genfindes senere.


Fra i dag kan Netflix-medlemmer lave deres egen række på Netflix ved at tilføje titler, de gerne vil se, til Min Liste. Alle tv-serier og film, der tilføjes til Min Liste, vises på en ny, personlig række på alle enheder, der bruges til at se Netflix.
 
“Min Liste er endnu et eksempel på, hvordan vi hele tiden arbejder på at gøre Netflix bedre”, fortæller Neil Hunt, der er produktdirektør i Netflix, og han fortsætter: “Med Min Liste er det nu nemt for vores medlemmer at huske tv-serier og film, som de har fundet på Netflix og gerne vil se senere”.
 
For at tilføje titler til Min Liste skal man blot klikke på “Tilføj til Min Liste” der, hvor man ser oplysningerne om en titel på Netflix. Når flere titler er blevet tilføjet, præsenterer Netflix’ anbefalingsteknologi også brugerne for de titler, som det er mest sandsynligt, at han eller hun vil have lyst til at se med det samme.
 
Yderligere data gør Min Liste mere informativ. I første omgang vil dataene kun blive brugt på webstedet, men snart vil de også blive anvendt på tværs af enheder. Man vil kunne se, når der er nye sæsoner af en tv-serie, og der vil blive gjort opmærksom på, hvis en titel snart fjernes, fordi streamingrettighederne udløber.


På videoen herunder giver Netflix en introduktion:


 


Annonce