Forside Nyheder

Samsung: Vi vil også have en guld-telefon


Samsung Gulf er øgenavnet for for Samsungs afdeling i de Arabiske Emirater, og de har netop fået premiere på en GALAXY S4 i guld.


Hvad enten man synes, det er cheesy eller ej, så er det tilsyneladende et faktum: Guld sælger, når det gælder smartphones.


Udover at iPhone 5S er totalt udsolgt i guld-versionen, så blev der for nylig lækket spionfotos af HTC One i guld, og nu kommer Samsung så altså også med en guld-version af GALAXY S4. Den nye styling er guldfarvet bagpå, og fås så i enten brun eller pink front, og man så selv kan vurdere, om der lægges op til en bestemt kønsfordeling her.


Der er ikke meldt noget ud om, hvorvidt de nye telefoner kommer ud udenfor UAE-området, men hvis nogen hører om det, så smid endelig en kommentar i kommentarsporet. Prisen og den præcise lanceringsdato har vi heller ikke kunnet finde ud af i skrivende stund, men du kan læse mere, især hvis du kan arabisk HER.

Annonce