Forside IFA IFA 2013

Stort galleri: Samsung Unpacked 2Galleri: Stort galleri fra Samsung Unpacked 2 på IFA 2013Flere tusinde gæster, journalister og partnere var inviteret til dette års Samsung Unpacked 2 i Berlin. I salen præsenterede Samsung deres nyeste Samsung Galaxy Note 3, Samsung Note 10.1 2014 og så var der premiere på deres længe ventede smartwatch Samsung Gear.Apple “Watch out”, vores ur er klart


Budskabet fra Samsung var ikke til at tage fejl af. Vi vil have et økosystem der er mindst lige så stærkt som Apples, og vores ting hænger sammen. Deres nyeste Phablet (Phone/Tablet) Galaxy Note 3, kan multitaske og arbejder intuitivt som sjældent set.


 


4G/LTE på alle net


4G / LTE til alle var budskabet også. Alle nuværende kendte LTE standarder og net er understøttet i deres nye 4G produkter.


Den nye 10.1 tablet gør det samme, og er det ikke nok kan man lege med deres nye smartwatch / Smart Gear som er et ur med kamera og tæt forbindelse til andre Samsung produkter.


Se hele galleriet ovenfor. Der er masser af gode billeder fra showet i Berlin.


Læs også vores andre artikler om Samsung Unpacked, der kommer senere i aften.
 

Annonce