Forside IFA IFA 2013

Verdens tyndeste Bluetooth-soundbar kommer fra Sony


Det er en af de udmeldinger, man altid skal være forsigtig med, for lige om lidt har nogen slået ens rekord. Men Sony gør det alligevel.


De har nemlig meldt ud, at deres nye HT-ST3-soundbar er verdens tyndeste af sin art. Det er baseret på, at den kun er 40 mm høj og har Bluetooth ombord, hvilket sætter den i en kategori for sig selv.


HT-ST3 leverer lyd i 4.1 med en dedikeret subwoofer og 11 højttalere i selve soundbaren. HT-ST3 benytter sig af Sonys S Force Pro Front Surround-system til at lave den fingerede surround-lyd med. Den er lavet i sort aluminimum med gitter og dens fulde dimensioner er 900×40×32.5mm med en vægt på 900 gram. Sub?en fylder 430x135x360mm og vejer 8.3 gram.


Sony lancerede også en anden soundbar samtidig med HT-ST3, nemlig HT-ST7 (bill.), en mere konventionel 7.1-soundbar, der dog også kører med Bluetooth og som benytter sig af Sonys Magnetic Fluid-højttalerteknologi. Den lander i Danmark her i september til 11.000 kroner, mens førnævnte HT-ST3 lander i Danmark til oktober til en pris på 7.000 kroner.


Begge soundbars blev annonceret for lidt under en måned siden i udlandet, men er nu officielt lanceret til det danske marked.

Annonce