Forside IFA IFA 2013

YouSee klar med bredbånd bland selv


 


Mere valgfrihed til dit YouSee bredbånd. Bestem selv fordelingen af up- og downloadhastighed, efter behov via selvbetjening.


YouSee præsenterer nu et nyt koncept for de danske antenneforeninger. Det sker på et møde søndag, i forbindelse med IFA-udstillingen i Berlin.


Fremover vil du selv kunne ændre fordelingen af up- og downloadhastigheder på dit YouSee bredbånd. Dette med minutters varsel.


Bland selv bredbånd kalder de løsningen, der går på at man fremover bare betaler for en samlet båndbredde (totalhastighed), og så bestemmer man selv fordelingen.


Er der brug for højere upload-hastighed en dag, kan kan fordelingen ændres på nettet, inde på Mit YouSee.


 


Eksempel


Er ens totalhastighed eksempelvis 48 Mbit/s, så kan man selv bestemme om bredbåndsforbindelsen skal være 40/8, 32/16 eller 24/24 Mbit/s. Og det kan skiftes løbende, efter behov.


Så ved man at der om natten skal køre en backup, hvor der uploades mange data, så kan fordelingen ændres inden man går iseng. Det tager kun ca. 10 minutter, fra skift af hastigheder på hjemmesiden, til ændringen slår igennem ude på ens internet-forbindelse.


“Jeg er overbevist om at de fleste fortsat vil vælge en kombination med høj downloadhastighed, for det passer bedst til f.eks. streaming af film over nettet”, fortæller Mathias Berg, chef for YouSee, og fortsætter:


“Men der vil selvfølgelig være enkelte, som af forskellige grunde foretrækker samme up- og downloadhastighed, og det kan YouSee også tilbyde dem”.


 


Pris og tilgængelighed


De nye priser og muligheder på YouSee bredbånd offentliggøres d. 1. oktober, og prisen på Bland Selv ventes at blive lidt højere end med fast fordeling.

Annonce:
Forrige artikelVLC til iOS klar i v2.1
Næste artikelSamsung bekræfter: OLED TV på vej til DK
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.