Forside Nyheder

Har Nokia en iPod Shuffle-klon i ærmet?


Nokia åbner deres Nokia World 2013-konference i Abu Dhabi i dag med et pressemøde, der starter kl. 9 dansk tid.


Her forventes det, at de vil præsentere en, måske to phablets i form af Lumia 1520 og den lidt mere skrabede 1320, samt måske også 2520, en 10-tommers tablet baseret på Windows.


Men så er der også lige den lille, blå dims, som den altid træfsikre lækagemester @evleaks har smidt ud på Twitter. Det ligner i høj grad en finsk version af iPod Shuffle, dog med NFC ombord (se nederst i hjørnet på dimsen.)


Det har fået flere medier til at spekulere på, om der i virkeligheden er tale om en Bluetooth-modtager/converter, der kan parres via NFC med din smartphone, snarere end en egentlig afspiller. Det ville nok være mere i tidens ånd end en mp3-afspiller, og Nokia har allerede en ældre model på markedet af samme art.


Navnet på dimsen skulle være Guru, men det er vi alt sammen klogere på efter dagens pressemøde.

Annonce