Forside Nyheder

MacBook Pro er blevet opdateret


De nye MacBook Pro-maskiner er primært tyndere, lettere, billigere og hurtigere.


Selve design-hovedidéerne er der ikke gjort så meget ved, og de fås stadig i to konfigurationer: med 13-tommer og 15-tommer skærme.


Den nye 13-tommer-version har en CPU fra Intels Haswell-serie, der med dens lave energiforbrug kan levere gode hestekræfter og alligevel køre i 9 timer på en opladning. Den vejer nu 1.56 kg og er kun 1.8 cm tyk.


Den nye 15-tommer-version har den lidt kraftigere Crystalwell-serie fra Intel ombord, og hvor 13-tommeren kører med Intels integrerede Iris-grafikteknologi, kører 15-tommeren med Iris Pro. Du kan dog også vælge at bruge den indbyggede GeForce GT 750 M-GPU, hvis du hellere vil køre med discrete graphics til f.eks. spil. Den kan køre 8 timer på batteriet på en opladning.


Begge maskiner har 60% hurtigere Flash til lagring og kan klare 802.11AC-netværksadgang.


De amerikanske priser er hhv. 1299 og 1999 dollar. Vi opdaterer her, når vi har de danske priser.


OPDATERING:


De danske priser starter ved 10.099 kroner. Du kan se priser og konfigurationer HER.

Annonce