Forside Nyheder

Nu kan du spejle din Android til TV’et via Chromecast


 


For dem, der følger med i Cyanogen-udvikleren Koushik Duttas eventyr med Chromecast er der godt nyt.


Nu kan man nemlig downloade en betaudgave af den software, han har udviklet til at lave mirroring af ens Android-enhed via Chromecast-donglen. På den måde kan man nemt streame video fra sine telefon til sit tv, eller til sin Chrome-browser på computeren, for det kan den nye beta nemlig også.


Der er dog lige den detalje, at betaen foreløbig kun virker på en enkelt Android-smartphone, nemlig Google/LGs Nexus 5. Det skyldes ifølge Koushik Dutta, at Nexus 5 er den eneste telefon på markedet lige nu, der har en hardware-baseret encoder til Googles vp8-codec ombord. Og så skal man naturligvis også lige have en Chromecast i gadget-samlingen.


Mirror Android, som Duttas app hedder, kan allerede spejle Android-skærmen til et tv via en AppleTV, og optage en video af det, der sker på skærmen. Du kan læse mere om den her.

Annonce