Forside Nyheder

Microsoft arbejder på en 360-emulator til Xbox One


En af de store udfordringer ved Xbox One er at den ikke kan afvikle Xbox 360-spil.


Det ville Microsoft have løst via skyen, men protester fra brugerne over altid at skulle være online forhindrede dette.


Nu har spilwebsitet Kotaku fundet ud af, at Microsoft faktisk arbejder på en emulator til Xbox One, der med software kan bygge en Xbox 360 ind i maskinen. Problemet er, at de er meget, meget tidligt i processen og måske slet ikke kan overskue projektet.


Som en opfølgning på Kotakus afsløring svarede Frank Savage fra Microsoft under BUILD-konferencen på et publikumsspørgsmål om emnet, at ?Vi er ikke rigtig færdig med at gennemtænke det.? Savage forklarede, at Xbox 360s basis i PowerPC-arkitekturen modsat x86-arkitekturen i Xbox One var en svær overgang at have med at gøre.


Websitet Engadget har siden gravet videre i sagen og har fået en udmelding om emulatoren fra Microsoft, der hedder, at firmaet ?p.t. ikke har nogle planer om at bygge den?. Men eftersom arbejdet er i gang på forsøgsstadiet, kan man jo håbe på det bedste.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.