Forside Nyheder

Se iOS-apps til at køre på Android


Studerende fra Columbia University har forenet de to mest konkurrerende platforme i moderne teknologi: Android og iOS.


Via et stykke software, de kalder Cider, narrer de ganske enkelt iOS-apps til at tro, at de befinder sig i et iOS-miljø. Dette sker ikke gennem emulering eller virtualisering (eller gennem det andet stykke software, der hedder Cider, som hjælper med at køre PC-spil på Macs), men derimod ved at tilpasse softwaren fortløbende og kontinuerligt. Det skriver 9to5Mac.


Dette kræver naturligvis en hel del computerkraft, så man skal ikke forvente at det her bliver til kommerciel software lige med det samme. Som man kan se på denne video, kører iOS-apps ret langsomt på en Nexus 7 med Cider.


Derudover er det ikke lykkedes de studerende at give iOS-apps?ne adgang hardware-elementer som f.eks. GPS eller mobildata, så der er formentlig en hel del apps, man er nødt til at skære fra af den grund.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.