Forside Nyheder

Stofa: Vi er ikke klar til HbbTV fra DR


 


Når Danmarks Radio her til juni udvider tilbuddet på HbbTV til at omfatte hele DR NU, så er det i første omgang uden Stofa.


Landets næststørste kabel-tv selskab bliver ikke klar til udvidelsen af HbbTV på DR-kanalerne til juni.


Så når DR her fra juni måned udvider tilbudet til tv-seerne, og lægger deres 30-dages arkiv mm. ud til tv-seerne via HbbTV, så bliver det i første gang uden Stofa. De når ikke at blive klar.


“Der foregår i øjeblikket en god dialog med DR om HbbTV, men vi har endnu ikke en aftale på plads”, fortæller Kommunikationschef i Stofa, Jan Lyng Lauridsen, til recordere.dk, og fortsætter:


“Jeg forventer derfor ikke, at vi vil distribuere DR’s HbbTV her fra juni måned”.


Teknisk set er HbbTV en web-tjeneste som ens TV-apparat tilgår via nettet. Men for at tilgå denne særlige hjemmeside, og få adgang til at streame arkiv-udsendelser og smugkig, skal TV’et kende web-adressen (URL) til indholdet.


Denne web-adresse sendes ud sammen med TV-signalet, på de kanaler der har HbbTV. I Danmark er det alle tv-kanalerne fra DR, der udsender et link til DR’s HbbTV-sider, som en del af det digitale tv-signal.


 


Opdatering 30/5-14: Stofa er klar med HbbTV i næste uge

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.