Forside Nyheder

Nu kommer HTC One (M8) med Windows Phone


 


Nu skulle det være temmelig sikkert, at den populære og lækkert designede HTC One (M8) kommer i en version med Windows Phone.


Rygterne begyndte allerede at cirkulere tilbage i maj, men har i dag fået endnu medvind. Websitet Engadget har talt med kilder med indsigt i sagen, og de siger, at i hvert fald det amerikanske teleselskab Verizon får HTC One (M8) med Windows Phone allersenest sidst i september.


Verizon kører med WCDMA i stedet for GSM, men det er tidligere set, at Verizon-modeller også kan køre på det europæiske netværk – bl.a. gælder dette Verizons iPhone-modeller. Det er altså ikke helt umuligt, at vi også kommer til at se modellen i Europa, især taget i betragtning, at Sydeuropa er et af de helt store Windows Phone-markeder.


Da de første rygter begyndte at slippe ud, hed telefonen ?W8?, men nu har man åbenbart besluttet sig for det lidt mere klodsede navn ?HTC One (M8) for Windows?. Der er også andre variationer i forhold til Android-udgaven. For eksempel skulle HTC One (M8) for Windows understøtte VoLTE, altså Voice over LTE, som giver mulighed for samtaler i høj kvalitet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.